serveringsautomater logo

ZOÉGAS PROFESSIONAL DARK ZENITH

FRUKTIG & RUND

En fyldig og oppfriskende mørkbrent kaffe med rund smak som minner om nougat og honning, der sødme og syre utfyller hverandre.

  • 100 % Arabica
  • Blandet og brent i Helsingborg, med all strøm fra vindkraft.

SERTIFISERT KAFFE

ZOÉGAS Professional Dark Zenith er sertifisert med Rainforest Alliance

ZOÉGAS Professional er kaffe for det profesjonelle markedet, med unike oppskrifter tilpasset malegrad og pakket for profesjonelt utstyr. Dark Zenith levereres ferdigmalt og som hele bønner.

ZOÉGAS PROFESSIONAL MARON

PEPPERAKTIG & PIKANT

En fascinerende og varsomt brent blan- ding som gir en fyldig kaffe med et hint av krydderpepper. Med innslag av sitrus og bergamott for den ekstra oppmerk- somme. ZOÉGAS Maron er nøye fremstilt for å passe til profesjonell kaffeservering; til deg som serverer kaffe på kafé, hotell, restaurant, eller for en god kopp kaffe på jobben.

  • 100% Arabicabønner
  • Blandet og brent i Helsingborg, med all strøm fra vindkraft.

SERTIFISERT KAFFE

ZOÉGAS Professional Maron er sertifisert med Rainforest Alliance.

Maron levereres ferdigmalt og som hele bønner. Tilpasset malegrad og pakket for profesjonelt utstyr.

ZOÉGAS PROFESSIONAL SKÅNEROST

KRAFTIG & SMAKSRIK

Klassisk mørkbrent kaffe med kraftig smak og nyansert friskhet med toner av lakrisrot, kakao og nøtter. Lang ettersmak av modne bær.

  • 100% Arabicabønner fra Kenya og Latin-amerika samt perlebønner fra Brasil
  • Blandet og brent i Helsingborg, med all strøm fra vindkraft.

SERTIFISERT KAFFE

ZOÉGAS Professional Skånerost er sertifisert med Rainforest Alliance.

ZOÉGAS Professional er kaffe for det profesjonelle markedet, med unike oppskrifter tilpasset malegrad og pakket for profesjonelt utstyr. Skånerost levereres ferdigmalt og som hele bønner.

ZOÉGAS PROFESSIONAL NORDIC BLEND

Zoégas Professional Nordic Blend er en aromatisk mellombrent traktekaffe med balansert fyldighet og syrlighet, optimalisert for den norske forbrukerens smak. Nyt en kopp med en mild og søt karakter med lette toner av karamell og myk ettersmak. Laget av skånsomt brente arabicabønner fra blant annet Brasil, Sentral- og Latin-Amerika, Øst-Afrika og Kina.

Zoégas Nordic Blend er sertifisert hos Rainforest Alliance. Blandes, brennes og koppes ved Zoégas kaffebrenneri i Helsingborg, der all strøm kommer fra vindkraft.